Pause

På denne vakre tirsdagen midt i juni vil jeg ønske deg en riktig god sommer. For det er det det er – sommer..bare ordet oser av ny energi, lade batteriene, få ny inspirasjon, bli frisk og uthvilt til å møte hverdagen igjen en eller annen gang der fremme..

Jeg tar en good bloggpause nå – rett og slett fordi jeg vil det og for å finne veien videre med bloggen.

Kanskje jeg begynner å blogge igjen etter pausen, kanskje ikke. Men uansett: jeg har blogget i fem år, delt mye av mangt og meget, delt av mitt innerste rom av både glede og sorg, men alltid hatt fokus på å se det store i det lille.

Å se det store i det lille tror jeg uansett er den største kunsten her i livet.

 

Hadde vi gjort det, tror jeg det hadde vært mindre kav og stress og mer hvile og ro i vårt indre og i livet med alt hva det inneholder.

 

Finn ut hva som gir deg energi og finn ut hva som stjeler energi..da gjør du et godt stykke arbeid for deg selv og det vil smitte over på dine omgivelser. Det er jeg helt sikker på!

 

Finn ditt “rom” der du kan være deg, lad dine egne batterier slik at DU har mer å gi! Vi må få noe for å ha noe å gi.

Selv skal jeg være åpen for input fra mitt indre jeg, lytte til kroppen og den evnen kroppen har til å fortelle meg hva som er best akkurat nå. Jeg skal lytte med hjertets ører og se med hjertets øyne.

Alt godt til deg gjennom sommeren!!

******************************************************

 

 

Følg meg gjerne på insta hvor jeg heter Rommet Mitt Der deler jeg mest av min lidenskap for detaljer i interiør.

 

Gøy med reklame

Reklame | Beauty Spa Klinikk

Nå er det sommer og sol (?) for de fleste og for meg er det bare en solkrem til ansiktet mitt som gjelder i år:

MATIS RÉPONSE SOLEIL ANTI-AGE

Gjennom Beauty Spa Klinikk I Fredrikstad, hvor jeg har vært kunde i mange år, har jeg vært så heldig å få prøve denne solkremen til ansiktet.

Det som er viktig for meg, er å kunne nyte solen i trygg forvissning om at huden min er beskyttet og ikke tar skade av solens farlige stråler

Ved hjelp av antioksidanter, naturlige fuktighetsfaktorer og mykgjørende planteoljer, gir Rèponse Soleil komplett beskyttelse i solen.

Og akkurat DET er det jeg føler: komplett beskyttelse til min hud. Og du – husk at beskyttelse til ansiktet er viktig for både menn og kvinner.

På Beauty Spa Klinikk finner du mange gode produkter til DIN hud!

Du kan også følge dem på instagram ved å trykke her.

Da vil jeg bare ønske deg en god ny helg og nyt solen med god samvittighet 🙂

 

 

Meg kan du også følge på fb: Rommet Mitt Elise Linnea og insta: Rommet Mitt

 

Hva er du mest misfornøyd med..?

Wow, for en dag. For en herlig dag, ja, for en lykkelig dag.

Det var ikke alt som lå til rette for at den skulle bli slik i dag da jeg våknet med migrene. Medisin ble tatt og etter et par timer med helt ro i et mørkt rom, våknet jeg og kjente at det var over. Til tross for at jeg går på forebyggende medisin hver dag, slår det til med noen anfall i måneden.

Men altså – en sykkeltur langs en naturskjønn rute langs vannet med mann og barnebarn, is-pause og deilig sol, ja, da kan jeg nesten ikke kjenne på bedre følelser. Da er endorfinene hos meg på topp – og  til tross for at enkelte hormoner er på retur (les: overgangsalder) er jeg er glad jeg har mye endorfiner 🙂

Jada, jeg vet, jeg trenger å kjøpe meg selfie-stang 🙂

Før jeg gikk å la meg i dag med msigreneanfallet, hørte jeg NRK radio. Utegående reporter spurte folk på gaten om hva de var mest misfornøyd med på kroppen sin. Jeg kjente jeg ble litt provosert. I dette kroppsfikserte samfunnet vi lever i hvor det kan virke som alt handler om kropp, trening, kosthold, vekt og om å være sol-brun FØR man går ut i solen i shorts og miniskjørt, undret det meg at et hyggelig morgenprogram på NRK også skulle sette fokus på dette – og spørsmålet: hva er du mest misfornøyd med på kroppen din, indikerer jo at det må være NOE du er misfornøyd med. Og selvfølgelig svarte nær sagt alle at det var et eller annet de skulle sett var annerledes.

Hvorfor kunne ikke utegående reporter heller spurt: hva er du mest takknemlig for i dag?

Tenk hva DET spørsmålet kunne ha satt i gang av positive tanker hos dem som ble spurt!

Og med rett fokuset i både kropp, sjel og sinn vil jeg ønske deg en nydelig første helg i juni..!

Husk å se det store i det lille..

 

Følg meg gjerne på  Rommet Mitt Elise Linnea på fb og Rommet Mitt på insta.

I dag klarte jeg ikke å gjøre noe med det.

I dag har jeg hatt en tung dag og jeg er ikke redd for å innrømme det. For finnes den som BARE har gode dager?

Alt handler selvfølgelig om hva vi gjør med det, men i dag klarte jeg ikke å gjøre noe med det. Jeg overga meg til tristhet og motløshet og visste ikke hvordan jeg skulle klare å løfte meg selv opp – billedlig talt. Hva som forårsaket dette i dag, vet jeg, men er underordnet her i innlegget.

MEN – og det er viktig  – det er ikke en kronisk tilstand – og det jeg klarte å gjøre når det begynte å bli kveld, var å ta på joggeskoene. Det hadde jeg ikke tanke for i dag og hadde heller ikke trodd var mulig.

Tempoet var ikke spesielt fort, men ettersom jeg gikk, kom mer og mer energi, og til slutt begynte jeg å jogge.

Jeg må rett og slett si meg imponert over meg selv. Det er forskjell på å bli i en tilstand og å ta et aktivt skritt ut av tilstanden. Det å komme hjem sliten, svett og andpusten var den beste medisin i dag.

“Legekunstens far”, Hippokrates, hadde nok rett da han mente at gå-turer var menneskets beste medisn. Vi vet at det har mange helse gevinster, ikke bare fysisk, men også psykisk og det er LIKE viktig.

Da jeg kom hjem tok jeg med meg macén og et glass vann med litt sitron ut på verandaen. Det er jo en nydelig kveld som bare må nytes.

Det er så deilig å få satt ord på ting, og denne dagen og denne turen var noe jeg hadde lyst til å dele med deg som en oppmuntring.

Tunge dager er lov. Det er lov å ikke vite hvordan man skal komme igjennom den, men for å komme ut av tilstanden må man gjøre en aktiv handling. Det har mer for seg enn man kan tenke på forhånd. Noen ganger stritter kroppen i mot det du vet er riktig å gjøre, men når du da allikevel gjør det, kan det snu hele sinnstilstanden.

Nyt kvelden der du er og gjør det hyggelig for deg selv – tenk, 1.juni i dag..!

 

Rommet Mitt Elise Linnea på fb og Rommet Mitt på insta. Blir veldig gla`om du følger meg der 🙂