Vinn fantastisk gavekort..!

Reklame | Beauty Spa Klinikk

Hei og god helg alle sammen ♥

I dag vil jeg slå et slag for min fantastiske hudpleier, Jeanette, og salongen Beauty Spa Klinikk i Fredrikstad.

Blant alle behandlinger som Beauty Spa Klinikk har å tilby, har jeg i mange år nå brukt en 90 minutters dyp rens behandling – som begynner med rygg massasje. Jeanette har en trygg og god måte å jobbe på. Og når hun skal gjøre det som er litt vondt – nemlig å nappe bryn og klemme ut det som må ut etter at jeg har ligget med damp i ansiktet en ti minutters tid, prater vi om løst og fast. Slik blir fokuset på at dette er LITT vondt borte, men når hun masserer med herlig, god luktende olje i ansiktet, er hun stille, og lar meg nyte i fulle drag. For DET gjør jeg, og jeg tror at hun også vet det, derfor er det bare den rolige og behagelige musikken som høres.

Det er mange måter å ta vare på seg selv på. Og på lik linje som trening og sunt kosthold er viktig, tenker jeg at denne formen for å ivareta seg selv, også er viktig. Huden er vårt største organ, og skal være en beskyttelse mot ytre påkjenninger. Den skal også bevare kroppens fuktighet, og hindre at vi mister for mye væske. Huden viser også på mange måter hvordan vi har det.

Mitt fokus når jeg er hos henne er (naturlig nok i den alderen jeg er i) antiaging. Ikke dumt å få litt hjelp til å bremse den utvikling litte granne, tenker jeg, men som hun også sier, så er fuktighet like så viktig. Så derfor behandler hun med produkter som tilfører fuktighet.

Beauyt Spa Klinikk i Fredrikstad er en hyggelig og intim salong med godt utvalg av produkter. Sist jeg var der hadde det kommet inn mange fine julegave tips både til han og henne. For dette er ikke bare en dame sak. Menn har også godt av å ta vare på huden og gi seg selv en oppkvikker som dette er. Begge mine sønner har fått gave kort fra klinikken, og jeg vet at begge har likt det.

Og gi et gave kort til jul (som nærmere seg fortere enn jeg nesten klarer og henge med på) er en super gave, men en deilig håndkrem, er også en fin gave å gi, og jeg la merke til denne. Ser fin ut og luktet godt 🙂

. Men den freche følelsen jeg har når jeg har vært hos Beauty Spa Klinikk og hatt mine 90 minutter, vil jeg at du skal få del i. Så derfor, kjære leser, har du mulighet til å vinne et gavekort på 60 minutter ryggmassasje. Og DET er noe å få med seg, for hvem har ikke “vondter” i ryggen som kan være godt å få løst opp i?

Gå inn på bloggen min på facebook ved å trykke her Lik siden, og følg meg videre, og du er med i trekningen av dette gavekortet. Og til deg som allerede har likt siden og følger meg der, del innlegget eller legg igjen en hyggelig kommentar, og du er og med i trekningen. 

Trekningen blir gjort 17.11.18, og vinneren blir kontaktet.

LYKKE TIL FRA OSS TO..!

♥♥

 

#sunnhet #helse

 

 

 

En helt vanlig dag?

Heisann og god morgen 🙂 

En helt vanlig dag står for døren – så langt jeg vet. Og det er vel sånn det er for de fleste av oss..vanlige dager. Min inneholder i dag jobb, bil som skal på service, svømming, matlaging osv. En ganske vanlig dag..!

Men den dagen det skjer noe ekstra som endrer, ikke bare dagene, men livet, ja, da vil man savne de “vanlige” dagene. De dagene som var forutsigbare og kanskje noen ganger kjedelige. 

Så derfor: ta vare på denne helt vanlige dagen. Den inneholder garantert sine helt spesielle øyeblikk – bare du følger godt med og ikke lar dagen suse forbi uten at du stopper opp litt. Kanskje det magiske øyeblikket kom og gikk uten at du registrerte det?

 

 

Ønsker deg en riktig god, vanlig dag – og du, følg med her på bloggen. I neste innlegg kan du vinne noe som jeg ikke skal røpe akkurat nå ♥

 

#livet #hverdag 

Høst eller vår…?

Wow – er det høst eller vår her jeg bor? Jeg tok på meg den jakka som passer best til en rask gå tur på en tidlig søndagsmorgen midt i oktober, men da jeg kom ut på trappa, kjente jeg bare en varme som kunne ha vært en tidlig morgen i juli. Raskt ble jakka for varm, men det er jo bare til å nyte disse vær fenomenene, selv om man kan undre seg over hvorfor det er er slik.

 I går laget jeg vafler på speltmel. Gluten i speltmelet er mindre enn vanlig hvetemel, og derfor  tåler mange speltmel bedre enn hvete.

Meg innkludert. Jeg har ikke gluten allergi, men jeg testet glutenfritt kosthold i tre måneder for å utelukke gluten allergi.

Forskjellen på glutenfritt og mat med gluten, var ikke så veldig stor for meg, så derfor holder jeg meg ikke utelukkende til glutenfritt. Men som i vafler og for eksempel pizzabunn, syntes jeg det greit å bruke speltmel. 

Men uansett hvilken mel type du bruker: ingenting slår lukten av nystekte vafler..!! Og du, lag røren litt større slik at du har til neste dag..mmm! Det gjorde jeg, så go`lukten fra nystekt kommer til å nytes i både nese og gane i dag og.

 

 

Jeg har en veldig vakker almanakk, og i den står det et, ja, kall det et visdomsord, for hver uke. Denne uken har det stått: La smilet ditt endre verden, men la ikke verden endre smilet ditt. Det kan være en aldri så liten kunst, det der, for vi blir bomandert med nyheter fra hele verden om natur katastrofer, krig, sult, ødeleggelse, seksualisert vold. Selv om vi ikke rår over naturkatastrofer, ser det ut som menneskenes ondskap mot hverandre ingen ende vil ta.

Og allikevel er kjærligheten størst av alt – så tenk om DEN kunne få plass i våre liv – da ville store ting ha skjedd. Jeg ønsker ikke at verden skal endre mitt smil, ihvertfall, selv om jeg kjenner på sorg i hjerte hver gang jeg hører om hvordan menneskene er mot hverandre. Og selv om ikke smilet mitt alene kan klarer og endre verden, så kan det kanskje gjøre et mennesket litt gladere – om så bare for en dag. Og tenk når mange tenker slik..Smilet og kjærlighetens kraft skal ikke undervurderes..

 

Og med dette forsøket på å kaste løvet opp i luften på turen vår i går, ønsker jeg alle en strålende og god søndag – sånn midt i oktober ♥

 

 

#høst #helg

 

 

Mangel på respekt

Jeg er passe irritert. 

Irritert på banken min – og hva passer vel bedre på en stille ettermiddag enn å la irritasjonen få utløp via et blogg innlegg.

Og faktisk så tror jeg ikke at det bare er meg, men mange med meg, som trofast sitter i kø – både på chat og i telefonen.

“Din tur er om tre minutter,” sa den hyggelige stemmen her om dagen. Men etter nitten minutter la jeg på. Inne på chatten, da jeg gjorde et nytt forsøk på kontakt, stod det at jeg var nummer åtte i køen. Så forandret det seg til nummer ti og etter litt, til nummer elleve.

SÅ ble det min tur. Kort la jeg fram mitt ærend og refererte selvfølgelig til mitt forsøk på å ringe og at jeg etter nitten minutter hadde lagt på. Svaret var kort: jeg skulle bli oppringt i løpet av dagen. Ble jeg det? Selvfølgelig ikke!!! 

Er det rart jeg kjenner på en smule (les: mange smuler) irritasjon over mangel på kundeservice? 

Jada, jeg vet at jeg ikke er en av deres største kunder hva formue og økonomi angår, men ærlig talt: behandle meg med respekt og gi meg den servicen jeg som kunde fortjener.

Jeg skulle jo hatt et sinna bilde av meg selv – men det nærmeste jeg kom var altså et bilde med harepus ører og rynke på nesa. Men harepuser kan vel også bli sinte, eller? 

Siste forsøk fra meg er ikke gjort – ikke før jeg får den respekten jeg fortjener – ikke før jeg får kontakt og faktisk blir oppringt som det ble sagt på chatten, og ikke før jeg får svar på det som jeg som kunde må snakke om..!  Og JA, jeg vet jeg kan bytte bank.

God helg, da, til alle sinte og blide harepuser og til alle dere andre..!