Bedre føre vàr enn…

Jeg er en person som svært ofte lever etter «føre vàr prinsippet»..jeg vil være i forkant av det jeg tror måtte komme. Ta det før det kommer, liksom, selv om det ikke er sikkert at det kommer, om du skjønner.

I dag tok jeg en beslutning angående en helt spesiell sak om å ikke være føre vàr. Det var ikke helt lett, men da beslutningen ble tatt, var det som ti kilo datt av meg.

Jeg forstår nå at det å alltid være føre vàr – eller alltid praktisere «føre vàr prinsippet», har gjort meg veldig sliten.

Da jeg i dag valgte å la det ligge, kom energien. Blomster, lys og servietter ble kjøpt, tapet, lim og det som trenges for å tapetsere en betong-vegg, ble handlet inn, gulv ble vasket, boden ble ryddet..ja, i det hele tatt en dag full av energi – og det er ingen selvfølge – men så herlig.

Noen ganger må man bare slippe taket og tenke at det som kommer, det kommer, men det er ikke her akkurat nå, så derfor vil jeg bare nyte nuet, gleden, energien og den gode følelsen.

Har du prøvd å slippe tak? Jeg sier ikke at det er lett, men når du klarer det, kjennes det så godt ut. Lykke til❣️

Så herlig å bare nyte den gode følelsen

FraHjerte

 

 

En helt vanlig søndag..?

Det er jo en helt utrolig kjedelig overskrift hvis jeg har som mål å få deg til å lese. Men noen ganger kan den kjedeligste overskrift rommet et stort innhold.. du må bare gidder å lese gjennom det.

Jeg venter min mor innom etter at hun har vært i kirken. Da tar vi «kirke-kaffe» i sammen og har en hyggelig stund og da er det gøy å skilte med no`ferskt hjemmebakt..! Som fletteloff!!

Fletteloffen klar til heving før pensling og steking

Ikke at jeg var spesielt opplagt i dag, men noen ganger skal det bare litt inspirasjon til fra en venninne på snap, og vipps: der var jeg i gang.

Har du det sånn innimellom..litt sånn at det er ikke så mye som betyr noe..bare dine nærmeste  har det bra, er det ikke så farlig med deg selv..? Det er en farlig grøft å falle i, og derfor viktig at du kommer deg opp – fordi du er du og betyr ALT for noen.

En enkel liten snap fra venninne i dag hvor hun fortalte hun skulle lage fletteloff – og jeg ble inspirert til det samme☺️

En veldig liten ting, men svært ofte er det lite som skal til..man må bare ha noen som ser. Det kan være den lille sms`en, en telefon, det kan være  spørsmålet: «hvordan har du det?» Vi kan aldri regne med at det er den som trenger hjel som ber om den – noen må se, og ha tid til å lytte.

Men her er altså resultatet av min fletteloff..

..og jeg er så glad forat jeg lot meg inspirere av en så liten ting.

La deg inspirere i dag av de små tingene. En tur i marka, en sykkeltur, en kaffe, lage fletteloff🥖😊lese, håndarbeid ..være DEG

Men kanskje kan DU kan være med på inspirer noen i dag som trenger det..? Det skal så lite til🧡

 

 

 

Det «nye» skapet

Små endringer, store forandringer. Det er noe av det jeg syntes er gøyest med interiør. Det er ofte så lite som skal til forat forandringen føles stor.

Jeg har lenge ønsket meg et gammelt lin-skap. Og jeg har også lenge visst akkurat hva som skulle være i det og hvor det skulle stå!

Så da jeg satt og kikket litt på nettet, dukket det plutselig opp. Der var det akkurat som jeg hadde sett for meg. Så gøy.

Bud ble lagt inn, og det ble mitt!! Men slike gamle møbler kommer ikke flatpakket og de er «blytunge», så jeg spurte sønnen min om han kunne være med meg, og det var kun mulig å være to i bilen, fordi skapet ville trenge resten av plassen, så det ble oss to som dro. Takk for hjelpen, Nicolai!!

For en lykke over et gammelt og tungt skap, og takk og lov for god plass i bilen. Vi kjørte hjem, og skapet kom på plassen jeg hadde planlagt lenge i hode☺️

Innledningsvis skrev jeg at små endringer gir store forandringer. Nå var ikke kjøpet av dette skapet akkurat et lite innkjøp, men forandringen på soverommet ble stor – akkurat som jeg hadde sett for meg. Interiørhjertet mitt ble så glad…gøy gøy☺️👏🏽

Koffertene på toppen var planlagt og er virkelig med på å sette prikken over i`en..

..og krakkene får stå slik inntil jeg finner ut at de skal ha en annen funksjon – for slik har de ingen annen funksjon enn nettopp det du ser☺️

Fra Hjerte på insta.