Jeg gikk rett i fella

Her om dagen ryddet jeg i en eske med litt forskjellige utklipp fra blader og magsiner – og der lå reportasjen fra Norsk Ukeblad med bli-ny reportasjen jeg fikk som en hyggelig overraskelse for ni år siden. Med en fantastisk frisør, fotograf og stylist, ble det en drømmedag!

Det var en skikkelig energiboost den gangen, og litt av det samme kjente jeg nå da jeg så repotasjen igjen. Ble rett og slett litt inspirert av meg selv😇

 

Og er ikke det litt fint, i grunnen, å være sin egen inspirator?
Så rett og slett for more skyld – og fordi alle blogginnleggene ikke behøver å være fult så alvorlige – fikk jeg lyst til å dele den med deg i dag som en liten påminnelse om at positivt påfyll er viktig. Om det kommer i form av gode minner eller i et øyeblikk, så ta det i mot og bevar det i hjerte.

Det er nok av hverdager som krever sitt og ting kan oppstå brått og uventet, og selv gikk jeg rett i fella. Da gjelder det å få positivt påfyll og ikke bli værende i det destruktive.
Så altså, i dag ble det et positivt tilbakeblikk og det var akkurat det jeg trengte💛☀️💛

Har du gitt deg selv det du trenger i dag?

Du finner meg også på

http://Instagram.com/rommetmitt 

og på https://www.facebook.com/groups/2732408786896945/?ref=share_group_link

🌼☀️💛🌼☀️💛🌼

Er du for stolt?

Når mannen min – eller andre – sier at de er stolt av meg, blir jeg glad. At noen er stolt av deg, kommuniserer noe positivt og inneholder både respekt, ære og verdighet. Derfor er det viktig at vi bruker ordet med det positive fortegnet.

Fordi ordet «stolt» kommuniserer også noe negativt, som avvisende, fornem, hoven, myndig, overlegen..

Uttrykk som «hun er altfor stolt…» eller «nei, det er han for stolt til» kjenner vi, men hva betyr det egentlig å være for stolt?

Bilde fra kjøkkenvinduet har ingenting med teksten min å gjøre i dag, men er dog et bilde som er med på å skape harmoni og balanse i det jeg skriver, føler jeg.  Jeg elsker det gamle, som du kan se, men jeg er også glad i det som er nytt. Og jeg tenker at om man er ulike, har forskjellige interesser og egenskaper, så kan allikevel en relasjon være god, fordi man respekterer hverandre med de ulikhetene man har.

 

 

En som er for stolt, er innbilskhet, arrogant, har lite empati og sympati, er overlegen, egosentrisk. En stolt person er derfor destruktiv og ødeleggende i en relasjon, og en stolt person vil aldri ta det første skrittet for å bli gjenforent – uansett hvilke relasjon vi snakker om.

Det er et trist faktum!

Men hvordan vite om det er du som er den stolte? Hvordan vite om et ord fra deg er det som skal til for å helbrede en ødelagt relasjon?

Man må tørre å spørre seg selv om det, og om man lytter til hjerte, tror jeg det veileder deg til finne svaret. Var det for enkelt? Noen ganger er det ikke vanskeligere eller mer komplisert enn det.
Ord har makt til å både lege og ødelegge. Vi velger hvordan vi vil bruke dem💛

 

Håper vi ses i gruppen Rommet Mitt, personlig blogg