Du har det i deg.

Ja, det går ubønnhørlig mot høst, og 1.september regner vi som første høstdag. Men visste du at meteorologene ser annerledes på det? De regner at når døgnmiddeltemperatur ligger på mellom null og ti grader og temepraturtendensen er fallende over en viss periode, ja, DA er det høst🍁🍁 Eller man kan rett og slett bare ta hver dag som den er med det været det er..men absolutt interessant informasjon, syntes jeg.

Lyng hører med når høsten melder sin ankomst..

 

I et hjørne på kjøkkenbenken står noen av Norges glassene jeg fikk av min yngste sønn her om dagen, og jeg syntes at lyng er med på å skape den helt koselige stemningen på kjøkkenbenken.. Fra Hjerte på instagram, om du har lyst til å se mer av bildene mine.

🍂🍂🍂🍂

Har du noen gang opplevd at andre har et syn på deg som du ikke kjenner deg igjen i? Du vet, det du formidler blir ikke alltid oppfattet slik som du hadde tenkt det skulle, og det kan være ganske vondt. Vi har nok alle opplevd det en eller annen gang, på en eller annen måte, og det er ikke godt, det gir ingen god følelse. Dine gode hensikter og intensjoner blir satt spørsmålstegn ved, og uten at du vil det, blir du svar skyldig på ting du ikke trodde var mulig å misforstå.

Ofte handler det om å stå opp for seg selv, tørre å sette de riktige ordene på situasjonen, og ikke bli liten og redd. Jeg har det i meg – du har det i deg – det må bare hentes fram.

..og selvfølgelig på verandaen.

Ønsker deg supre dager i startgropen på september, og husk: du har det i deg når noen prøver og fortelle deg noe annet🧡🍁🧡

Skaperglede og skaperprosess

Hei og god august-søndag. Så hyggelig at du er her og leser i dag – det setter jeg stor pris på.

Her har vi hatt den ene fine dagen etter den andre, og siden jeg har et ganske avslappet forhold til været i august, er jo dette bare helt fantastisk ..skikkelig bonus!!

Jeg veksler mellom alvorlig og tankefulle innlegg, til det mere lette og ukompliserte. Jeg trenger begge deler, ellers blir livet for alvorlig. Som dette innlegget..et ganske lett interiør innlegg..selvom interiør ikke bare er lett, for å si det sånn. Men på en skala i livets målestokk, er interiør en av de lette og hyggelig tingene jeg kan holde på med.

Kanskje du også har en slik måle stokk? Ikke en sammenligningsmålestokk med andre, men hva som er mer eller mindre viktig i livet for deg..og på den målestokken er det utrolig godt å ha noen lette ting som også kan oppta plass i livet – og gi litt hodebry.

I et hjørne på terrassen – jeg elsker gamle ting

Ikke at jeg har hodebry, men jeg er i en prosess. Og jeg leste så fint i et av mine favoritt magasiner – fritt oversatt – at «inspirasjonen kommer i selve skaper-prosessen, og gleden man har med å skape»

Så, i dag har jeg tatt fram almanakken min, og på notat arkene bakerst i den, har jeg begynt å skrive ned hvordan jeg vil at terrassen vår skal se ut NESTE sommer. Altså, en prosess mot neste sesong – og det er også selve gleden. Prosessen, reisen og målet til slutt..

En gammel rake kan bruker på flere måter

Er det ikke dette som er gøy, da, å tenke framover, men samtidig glede seg her og nå? For det aller viktigste vi tross alt har, er øyeblikket…♥️💙🧡💚💛

Ha en fantstisk søndag i din prosess – uansett hvilken prosess du er i, og husk: skapergleden..

Snart er blomstene ferdig for i år

 

Fra Hjerte på instagram

Rommet Mitt Elise Linnea på facebook

Det usagte kan bli misforstått

Så er det august, da, og hva var det jeg hørte her om dagen om august.. At det er sommeren som går  mot kveld og høsten som begynner å våkne..Tror det var noe sånn – syntes uansett det var så fint beskrivende. Og det er noe med hvordan ting blir sagt..»uff, nå går det mot høst«, eller, «nå går det mot høst og tenkt på alle fargene som snart viser seg i naturen» Tonefall og fokus er viktig.

Nydelig sommerdag i går.

Det er viktig å tenke på i mange sammenhenger hvordan ting blir sagt. En og samme ting kan bli sagt på ulike måter.

Det usagte kan bli misforstått. Det som skulle vært sagt, forblir usagt, fordi det ikke er rom for å lytte til det som ennå ikke er sagt.

🌼🌼

For meg er høsten en av de vakreste årstidene – selvom jeg elsker våren og sommeren med alle sine sysler med blomster i krukker og kar. Men høsten er roligere. Vi MÅ liksom ingen ting. Vakre, rolige turer i marka, med de nydeligste farger i naturen, er som balsam for sjelen. Sånn kjenner jeg det.

🧡🧡

Så vil jeg ønske deg en god ny uke – denne første i august.

 

Fra Hjerte