Ta i mot og si takk!

Plutselig kom den. Ikke julestemningen, den har jeg hatt lenge, men skrivelysten.

Lysten til å formidle noe.

Snøen har lavet ned i hele dag, faktisk, og julestemningen blir liksom komplett både inne og ute.


Så er det allerede bare få dager igjen til julaften. Desember har gått fort, syntes jeg, med fokus på lave skuldre og høy kose faktor. Med både Lucia feiring i barnehagen med barnebarnet og juleavslutning i andre sammenhenger, har det vært deilig å kjenne på nettopp det at skuldrene har vært lave og kose faktoren har vært høy.
Men det er en kjensgjerning at det som er hyggelig blir forsterket i jula, og det som er litt vanskelig og trist, blir også forsterket i jula – også for meg. Det er en følsom tid, men jeg tror det allikevel er viktig å tillate seg å kjenne på hele følelsesregisteret.

 


Gavene er ferdig pakket og klare til å bli gitt bort. Det er en store glede å gi bort og jeg elsker å pakke inn å gjøre innpakning vakker og spesiell – innpakningen er, om ikke halve gaven, så en stor del av den🎁💝

Jeg er oppvokst med julebudskapet. Jeg kan historien om at Jesus  ble født i Betlehem. Mitt største ønske denne julen er at budskapet om fred og kjærlighet som var det Jesus kom for å gi, skal være den største gaven du kan ta i mot. Og du vet, om alle tok den i mot, og med det mener jeg ALLE, så hadde det vært fred på jord og ingen krig, død og lidelse. Høres det naivt ut? Ja, kanskje, men det er allikevel derfor Han ble født og gav oss den største gaven av alle. Men som med alle andre gaver, må man faktisk ta i mot og si «takk»💝

I mitt forrige innlegg Walk a mile in my shoe  jeg ønsket jeg alle en riktig god adventstid. Med dette innlegget vil jeg ønske dere alle riktig godt nytt år🥳🎆🎇

 

Du finner meg også på Insta📷📸

Walk a mile in my shoe

Da skriver vi 1.desember og i følge kalenderen er vinteren her. Om tre måneder banker våren igjen på døra.

I mellomtiden er det mye lys, varme og forhåpentlig kjærlighet som fyller adventstiden i de tusen hjem.

Om julens egentlige budskap fikk fylle alle hjerter, ville det ikke vært vanskelig å være gode med hverandre. Fred på jorden ville heller ikke vært vanskelig om julens kjærlighetsbudskap var det som bodde i alles hjerte. Han som kom som et barn, sendt i kjærlighet til menneskene fra Gud. En kjærlighetsgave! Tenk hvor annerledes verden kunne ha sett ut om man satte kjærligheten først, og før man tok til bomber og våpen, før man satte seg selv først, før man tok fra de som har minst. Vold avler vold, og kjærlighet avler kjærlighet. Hvorfor ikke prøve det?

 

På kjøkkenet har det blitt jul. Jeg elsker den varme og lune stemningen som blir der når julen er her.

Dette er den beste tiden, men skygger er der og vil forstyrre både gleden og freden. Vi hører og ser i nyhetsbilde, inntrykkene blir mange og for mye, men også i våre nære liv, kan freden bli forstyrret av uro og sorg.
Ofte handler det om å bestemme seg. Bestemme seg for å ha en fin dag, en fin time eller et godt «øyeblikk» Du på din måte og jeg på min.

Du har sikkert hørt sangen: Walk a mile in my shoe. Gjør det, før du kritiserer og anklager, før du kommenterer, før du mener at min måte er feil! Så skal jeg gjøre det samme med deg❤️

La kjærligheten bo i hjerte, la den få gro under gode vekstforhold og til slutt er det den som preger dine handlinger, det du sier og hvordan du tenker.

Ha en fin adventstid der du er, senk skuldrene og ta vare på deg…🌟❤️🌟

 

Følg meg gjerne på Instagram ☺️