Walk a mile in my shoe

Da skriver vi 1.desember og i følge kalenderen er vinteren her. Om tre måneder banker våren igjen på døra.

I mellomtiden er det mye lys, varme og forhåpentlig kjærlighet som fyller adventstiden i de tusen hjem.

Om julens egentlige budskap fikk fylle alle hjerter, ville det ikke vært vanskelig å være gode med hverandre. Fred på jorden ville heller ikke vært vanskelig om julens kjærlighetsbudskap var det som bodde i alles hjerte. Han som kom som et barn, sendt i kjærlighet til menneskene fra Gud. En kjærlighetsgave! Tenk hvor annerledes verden kunne ha sett ut om man satte kjærligheten først, og før man tok til bomber og våpen, før man satte seg selv først, før man tok fra de som har minst. Vold avler vold, og kjærlighet avler kjærlighet. Hvorfor ikke prøve det?

 

På kjøkkenet har det blitt jul. Jeg elsker den varme og lune stemningen som blir der når julen er her.

Dette er den beste tiden, men skygger er der og vil forstyrre både gleden og freden. Vi hører og ser i nyhetsbilde, inntrykkene blir mange og for mye, men også i våre nære liv, kan freden bli forstyrret av uro og sorg.
Ofte handler det om å bestemme seg. Bestemme seg for å ha en fin dag, en fin time eller et godt «øyeblikk» Du på din måte og jeg på min.

Du har sikkert hørt sangen: Walk a mile in my shoe. Gjør det, før du kritiserer og anklager, før du kommenterer, før du mener at min måte er feil! Så skal jeg gjøre det samme med deg❤️

La kjærligheten bo i hjerte, la den få gro under gode vekstforhold og til slutt er det den som preger dine handlinger, det du sier og hvordan du tenker.

Ha en fin adventstid der du er, senk skuldrene og ta vare på deg…🌟❤️🌟

 

Følg meg gjerne på Instagram ☺️

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg