Jeg hadde lyst til å lage denne bloggen, fordi den gamle hj.siden min er under endring..

Hei..!!

Litt skummelt å poste sitt første blogg innlegg i dag. Jeg har egentlig blogget lenge på min gamle hj.side www.rommetmitt.com. Da med et litt lengre innlegg en gang i måneden. Jeg hadde lyst til å lage denne bloggen, fordi hj.siden jeg refererte til er under endring og gjøres om til en ren organisasjons side, men jeg liker å skrive ned tanker og refleksjoner jeg har og får rundt “ting” som opptar meg, så derfor viderefører jeg det med å opprettet denne bloggen ♥

I beskrivelsen av meg kan du se litt av hva som opptar meg. Alle mennesker har jo en historie, og det har jeg og, og på mange måter har historien min gjort meg til den jeg er i dag..og jeg kan nok si at jeg ikke ville vært den foruten. I motgang blir man sterk, man utvikler seg som menneske, og man får noen erfaringer som er dyrbare i møte med andre mennesker. 

Ha en strålende søndag – med eller uten sol. Jeg skal bruke noe av dagen til å utforske litt mer her, og finne ut flere muligheter da bloggen  min ikke er helt ferdig utarbeidet..!

 

1 kommentar
    1. Er sååååååååå stolt av deg hjerte mitt,og se hva du skaper frem i ALT du setter deg som mål.Takk for ALT du ER og GIR oss.
      Gooooo klem fra gutta dine 🕵🐶

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg