hits

Pulsen og pusten begynte å øke

Hei og så hyggelig at du titter innom..

Jeg har tenkt så mange ganger på at det er dumt jeg ikke bruker den bratte veien opp til festningen mye mer som trening. Jeg er på spinning en gang i uken, men ingen ting - for meg ihvertfall - slår en økt ute i all slags vær. Som tenkt så gjort. 


Dette vakre cafe settet var noe av det første som møtte meg da jeg begynte på stigningen opp mot festningen. Har du sett noe så fint? Skulle gjerne hatt det selv.. 

Men altså, til toppen skulle jeg i dag, og det er ganske så bratt.. 

Men for en god følelse å kjenne at både pulsen og pusten øker 

Ganske tidlig på vei oppover er det mulighet for å hvile seg i disse historiske omgivelsene, men jeg gav heller på og gikk videre 

Det blir brattere og brattere, men hele veien oppover oser av historie. Flere steder ser jeg årstall med forklaringer om hva som skjedde en gang for så veldig lenge side..

 

  

Trange smug..

  

..og mørke hull jeg er glad jeg slipper å være i..

 

Enda litt igjen før jeg er på "overkongens utsiktspunkt".. og


.."klokketårnet"

   

Men på toppen blir man slått av utsikten, og her fikk jeg hentet meg inn litt og nøt et par øyeblikk med solen. Det blåste kraftig denne dagen, og etter litt..

 

 

..satte jeg kursen nedover igjen. Jeg angret for at jeg ikke hadde tatt med meg penger, for en pause her inne hadde gjort seg....

 

..men det kan bli neste gang. I dag var det ren trenings glede i historiske omgivelser i egen by. Jeg er også heldig fordi jeg har utsikt opp til festningen fra stuevinduene. 

Nedover, nedover, og vel hjemme etter en god økt. Det beste trenings studio for meg er Guds frie natur som er rett utenfor døra 

 

3 kommentarer

Hanne

18.04.2017 kl.23:07

Så fint det er der :)

Der hadde det vært fint å gå, men jeg tror i ett litt roligere tempo enn det høres ut som du gikk i i dag :D

Ha en god natt :)

Rommet Mitt Elise Linnea

19.04.2017 kl.08:08

Hanne: Ja, det er virkelig fint der, og mye mer enn det jeg tok bilder av :) Vakkert å gå roligere turer der også :) En fin dag til deg <3

Merethe

19.04.2017 kl.19:52

Imponerende :D

Skriv en ny kommentar

Rommet Mitt Elise Linnea

Rommet Mitt Elise Linnea

51, Halden

Jeg er en voksen dame med kjæreste og to sønner. Den ene med rusproblematikk.På bloggen min deler jeg refleksjoner og tanker jeg gjør meg både som nær pårørende, men også andre ting som er mer hverdagslige og som ligger mitt hjerte nær - f.eks familien min, hunden vår, interiør, cafebesøk, turer i skog og mark, troen min og en deilig sydentur innimellom. Håper du får noe av å lese innleggene mine - og vær fri til å dele.

Kategorier

Arkiv